GRZEJNIKI CO
LIBRA AUDIO LA
LIBRA SOFT LS
MANGO MG
MANGO LIGHT MGL
ELITE E
BOSTON B
LIBRA L
MADERA MD
MEMFIS MS
SORENTO SR
SANTOS ST
RAMA RM
ROYAL R
CAPRI C
QUATRO Q
QUATRO QX
QUATRO QB
HIACYNT H
HIACYNT HX
FOCUS F
FOCUS FXB
FOCUS FX
TREND TD
TANGO TGX
LAMELIS LM
LAMELIS LMX
FOCUS FCH
TREND TDCH
DALIS DCH
PINI PCH
PINI PXCH
UNO UXCH
RAMA RMXCH
DALIS D
PINI P
ASTER A
IRYS I




GRZEJNIKI ELEKTRYCZNE
QUATRO EQB
POZOSTAŁE GRZEJNIKI

 
 

Opis:

LIBRA AUDIO to perfekcyjne połączenie grzejnika LIBRA ze specjalnie zaprojektowaną kolumną głośnikową na najwyższym poziomie. Grzejnik występuje w dowolnym kolorze z palety podstawowej ENIX.
 

Sugerowany do:

pomieszczeń nowoczesnych w stylu minimalistycznym
 

Dane techniczne głośnika LIBRA AUDIO:

Pasmo przenoszenia: 65Hz – 25kHz, +/- 3dB
Skuteczność: 85dB
Impedancja nominalna: 8Ω
Moc nominalna: 40W
Moc maksymalna: 60W



WYMIARY:

TYP SZER. (mm) WYS. (mm) GŁĘB. (mm) ROZSTAW PRZYŁĄCZA (mm) MOC (75/65/20C) (W)
LA-606 600 600 88 50 428

Moduł Libra Audio należy podpiąć jak zwykły głośnik do dowolnego źródła dźwięku. Z tyłu obudowy znajduje się terminal, do którego podpinamy przewód głośnikowy zgodnie z biegunowością kabli. Kolumna posiada specjalne wyfrezowania w okolicach terminala, które umożliwiają doprowadzenie i podpięcie przewodu – natynkowo poziomo lub pionowo. Dla zapewnienia odpowiedniej estetyki i uniknięcia ‘zwisających’ przewodów, zaleca się umieszczenie przewodu w warstwie tynku i wyprowadzenie go w miejscu, gdzie znajduje się terminal.

 

Kolumny można użyć zarówno jako komponentu zestawu stereo jak i głośnika współpracującego z amplitunerem kina domowego w dowolnej konfiguracji (5.0, 7.0). Można też wykorzystać ją jako pojedyncze źródło dźwięku podpinając Libra Audio do osobnego wyjścia, np. drugiej strefy amplitunera i w mniej wymagających pomieszczeniach użyć sygnału z lewego lub prawego kanału, natomiast w celu ich zsumowania do sygnału mono trzeba użyć dostępnego jako oddzielne akcesorium konwertera, np. SMC-1, i podpiąć go pomiędzy źródłem sygnału a wzmacniaczem.

 




























































































© Copyright 2017